Kruidenboter

Boter bij de vis, gesmolten op een sappige steak of als smeuïg voorafje op een krokant gebakken stokbroodje? Als je die romige smaaksensatie eenmaal hebt beleefd, weet je dat niets lekkerder is dan vers gemaakte boter. Met deze Home Cheese Maker voor kruidenboter haal je de enige echte in huis. Met onze heldere bereidingswijzer maak je in een handomdraai drie soorten boter: gezouten, Provençaals of met Bruschetta kruiden. Kekke extra is een smeermesje. Probeer ook eens verse bieslook, ketjap of geperste knoflook. Verpak je resultaat in vetvrij papier of een botervloot en je kunt er vanuit de koelkast twee weken van genieten. Vanuit de vriezer bijna onbeperkt. Smeer ‘m keer op keer. Deze Home Cheese Maker is goed voor zeker 15 keer kruidenboter.

Bestel op Boska.com Boska Kaasmaakset Verkooppunten

Zelf kruidenboter maken
Kruidenboter gemaakt

Wat verschaft de pot?

-       bereidingswijzer / receptuur
-       smeermesje
-       houten lepel
-       30 gr. Provençaalse kruiden
-       30 gr. Bruschetta kruiden
-       50 gr. zout

Wat heb je nog meer nodig?

-       1 liter verse volle of biologische melk
-       0,5 liter slagroom
-       100 ml karnemelk
-       wat keukengerei

Bereidingstijd: 1 uur
Klaar om te eten in: 2 uur

Kruidenboter laten uitlekken

Smaakt deze kruidenboter naar meer?

Probeer dan ook onze andere Home Cheese Makers voor verse kaas en voor mozzarella.

Meer kaas maken